Klik hier om ons gehele assortiment met bloemen te bekijken
header1 header3 header2 header4
  • 100% Tevredenheid
  • Makkelijk bloemen bestellen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Persoonlijk bezorgen
  • 7 Dagen garantie
  • Veilig online betalen

Veilig betalen
Er zijn verschillende keuzemogelijkheden voor betaling van de bestelling. Alle betalingen lopen via een beveiligde verbinding naar onze betaal provider: Adyen. Wij kunnen op deze manier niet bij uw betaalgegevens komen en bent u verzekerd van een veilige betaling. Als u een bedrijfsnaam in vult dan krijgt u de mogelijkheid om op rekening te bestellen na toevoeging van 1.50 euro factuurkosten. Ook kunt u uw bedrijf aanmelden op het zakelijk gedeelte en kunt u bij ons maandelijks op rekening bestellen.

iDeal
Betaling geschiedt via iDeal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Betaling per Credit Card
Wij accepteren Eurocard/Mastercard, Visa en American Express.

Paypal
Uiteraard kunt u bij ons ook bloemen, rozen en tulpen met Paypal betalen.

Zakelijk
U kunt uw bedrijf aanmelden als zakelijke klant, klik hiervoor op zakelijk bovenin het menu. Na goedkeuring worden alle bestellingen toegevoegd aan uw account en aan het eind van de maand gefactureerd. U ontvangt dus slechts 1 factuur per maand waar alle bestellingen op staan.

Privacy
Wij behandelen alle verkregen klanteninformatie confidentieel. Uiteraard hebben wij uw gegevens nodig voor het afleveren en de betaling van de producten maar er zal geen informatie aan derden verstrekt worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.